Foto op Canvas Doek

Misschien heb je er weleens van gehoord, het laten drukken van een foto op canvas doek. Dit zijn van die kleine meesterwerkjes waarvan je op het eerste gezicht denkt dat het echte schilderijen zijn, maar wat later dus geprinte foto’s blijken te zijn. Het canvas waarop ze worden afgebeeld is zo’n mooi dik vierkant, waarvan de foto zelfs nog over de randen aan de zijkant loopt. Als je niet bekend bent met een foto op canvas doek, kan dit toch ook eigenlijk niks anders zijn dan een schilderij… Niks is minder waar, en mocht je zo’n prachtige wandversiering zelf willen bestellen, ga je gewoon naar onze website foto-s-op-canvas.nl. Wij maken gebruik van de meest geavanceerde technieken om het mooiste in een foto naar voren te halen. Deze hoeft je simpelweg alleen maar te uploaden, waarna wij ermee aan de slag gaan. In een paar dagen heb jij ook een prachtig ‘schilderij’ aan de muur hangen waar je al je vrienden jaloers mee kunt maken!

Je hebt daarnaast op onze website de keuze uit vele opties om je foto mee te bewerken. Zelfs als het al een wat oudere foto is, hebben wij alle technieken in huis om hier uiteindelijk toch een 21e eeuws doek van te creëren. Zo kan je die babyfoto van je moeder die al jaren op zolder ligt maar waarvan je niet weet wat je ermee moet doen, eindelijk eens tot zijn recht laten komen en er een foto op canvas doek van laten maken. Natuurlijk is dit ook een geweldig cadeau idee. Een foto van die speciale vakantie met een vriendin, voor haar als schilderij gemaakt en voor haar verjaardag gegeven… ze zal je er nog jaren dankbaar voor zijn! Zo is het wel heel makkelijk om een gepersonaliseerd cadeau te geven aan iemand van wie je houdt. En nog supervoordelig ook!

Omdat wij online werken, hoeven wij niet de kosten van een winkelpand te dragen, en dat zie je terug in onze prijzen. Wij werken met de beste professionals en de beste apparatuur, maar kunnen dit vanuit een veel kleinere ruimte doen omdat wij geen klanten hoeven te ontvangen. Daarnaast zijn wij wel altijd beschikbaar via email, en onze klantenservice staat ook voor u klaar om u te helpen bij al uw vragen en opmerkingen. Zo krijgt je het beste van twee werelden – de service van een winkel, en de prijzen van een online shop. Zo kan je heel voordelig een foto op canvas doek bestellen, zonder u zorgen hoeven te maken over de kwaliteit en service. Wij hopen je in de toekomst te mogen helpen!

You may also like...