Pop art maken wordt makkelijk en betaalbaar gemaakt op onze website

popart-marilin-monroeHet is een populaire kunststroming, waarvan je vaak schilderijen of tekeningen ziet hangen. Zou het niet geweldig zijn om je eigen hoofd of kinderen vereeuwigd te hebben in een pop art schilderij? Vier vierkantjes, met in elk vierkant dezelfde afbeelding die anders is uitgewerkt. Het is de stijl van Andy Warhol die zo wereldberoemd is geworden door zijn afbeeldingen van bijvoorbeeld Marilyn Monroe. Het staat geweldig aan elke muur en vrolijkt een kamer helemaal op, daarnaast kunnen de kleuren afgestemd worden op het omringende interieur. Maar pop art maken, hoe doe je dat?

Zelf Pop Art Maken

Natuurlijk kun je zelf aan de slag met kwast en papier, maar kans is groot dat je niet het talent bezit voor het echte pop art maken. Het is echt een kunst, daarnaast moet je in staat zijn kleuren op een bepaalde manier op elkaar af te stemmen, om maar niet te spreken van het schilderen van bijvoorbeeld het hoofdje van je kind dat daar vervolgens dan ook echt op lijkt. Helaas heeft niet iedereen de gave om een natuurgetrouwe afbeelding te schilderen. Is er dan geen andere manier?

Die is er wel, namelijk op foto-s-op-canvas.nl. Het is enorm simpel, scherp geprijsd en je krijgt het pop art doek dat je al zo lang wilde. Het enige dat je moet doen is het uploaden van de foto die jij wilt vereeuwigen in het pop art schilderij, waarna je aangeeft met welke kleuren je wilt werken. Zo kan je het schilderij precies afstemmen op de kamer waar je het wilt gaan hangen, of de kamer van degene aan wie je het cadeau doet. Onze editors laten hier hun creativiteit op los en creëren het pop art doek van jouw dromen. Althans, dat mag jij beslissen als deze afbeelding eerst naar je gemaild wordt voordat hij de drukpers ingaat. Zo weet je zeker dat het resultaat naar je wens is en hoef je geen verrassingen te verwachten. Wij drukken het doek vervolgens op katoenen canvas, waarna we het naar je opsturen. Je kunt zelf kiezen in wat voor uiteindelijke versie je het wilt ontvangen, als simpelweg een katoenen doek of iets dat al gespannen is over een houten frame of met omlijsting. Als je het stappenplan op onze website voor pop art maken volgt, zal het je allemaal duidelijk worden. Mocht je nog vragen hebben is onze klantenservice altijd bereikbaar door middel van een emailtje. Op deze manier wordt het hebben van een pop art schilderij aan de muur voor iedereen bereikbaar en betaalbaar!

You may also like...