Een mooie foto op een canvas laten drukken is uniek. Afbeeldingen op canvas kunnen esthetisch zijn die je in glans of mat kunt laten printen. Letterlijk kunnen allerlei soorten afbeeldingen op canvas gemaakt worden. Van kunst tot inspirerende teksten, je kan het zo gek niet bedenken. Saaie muren kan je verfraaien met een eigen ontworpen foto canvas. Kerstmis staat voor de deur en een canvas doek is altijd een mooi cadeau om weg te geven.

Foto op Doek Herinnering

Een foto op doek als herinnering aan een leuke vakantie, een canvas doek voor de beste papa of mama die er is of een foto op doek voor een de trotse nieuwe woning eigenaar. Je kan je eigen kunstwerk ontwerpen door foto´s die je heel erg aanspreken. Schrijf iemand een liefdesgedicht en doe er een mooie foto bij, je creëert daarmee een heel bijzonder geschenk. Indien je iemand kent die van muziek houdt, kan je geïnspireerd raken door artiesten of instrumenten. Iemand die al alles heeft kan je blij maken met een canvas doek met allerlei spirituele spreuken er op. Canvas prints kan men gebruiken in elk interieur met de door jou uitgekozen foto´s. de meest populaire canvas prints zullen we nader gaan belichten.

Huwelijkfoto op Canvas

Indien je op zoek bent naar het perfecte cadeau voor een bruiloft kan je allerlei ideeën op doek laten printen. Leg een herinnering vast waarbij je terug kijkt op de afgelopen jaren of biedt een foto canvas aan in traditionele stijl. Pasgetrouwden kunnen hun huwelijksfoto laten printen op canvas of de bruiloftsuitnodiging met foto ernaast.

Retro Canvas

Een retro canvas print kan een gebouw zijn uit de zestiger jaren of een vintage afbeelding of zelfs een Romeinse dame. Retro thema´s kunnen de beatlles zijn of David Bowie of een foto van Elvis in neon kleuren. Retro kan ook foto´s van oude postzegels zijn of oude munten. Oude kerstkaarten die je wilt vastleggen of allerlei vintage labels. Retro kunst is altijd eigenzinnig.

Fine Art Canvas

Fine Art canvas is kunst wat afgedrukt wordt op doek. Men kan kiezen voor een fotocollage van kunst of een kunstwerk van een schilder. Bij kunst kan je denken aan schilderijen, natuurafbeeldingen, objecten of een foto van flora of fauna.

Art Deco style

Om je huis te verfraaien kan je aan Art Deco style denken. Deco style kan van alles zijn, van letters apart tot complete zinnen of spreekwoorden. Het kunnen foto´´s zijn van gebruiksvoorwerpen of gewoon een alleenstaande vaas met een bloem er in.

Foto op Canvas

Je kan allerlei soorten foto´s gebruiken om op canvas te laten printen. Men kan ook een fotocollage maken van de dierbaarste foto’s die je in je bezit hebt. Je kan een foto gebruiken met een klassieke stijl of een zwart-wit foto met mooie strakke rand er omheen. Indien je voor een collage kiest moet je ook een achtergrondkleur kiezen en je zal moeten kiezen of de canvas staand of liggend moet worden bewerkt.

Vintage Kunst

Vinatge kunstwerken creëer je door dingen vast te leggen uit vroegere tijden. Foto´s van dingen die mensen weggooien of die al jarenlang niet meer worden gebruikt. Denk daarbij aan een afbeelding van het eerste flesje cola of ouderwetse reclame die in de 19e eeuw werd gebruikt. Vinatge richt zich voornamelijk op de periode van 1900 tot 1940.

Abstracte Kunst

Abstracte foto´s op canvas kan een vlammenachtergrond zijn, twee handen om een wereldbol heen of gewoon abstracte lichten op doek. Een stilleven met bloemen wat indruk op je maakt of een illustratie van energie wat stroomt. Jouw keuze kan vallen op alleen een abstracte achtergrondkleur met een glazen bol er op. Rode bloemen op een witte achtergrond of een zwart doek met allemaal glitters. Het hangt van jou persoonlijke smaak af.

Dierenfoto´s op Doek

Leg je huisdier vast door middel van een foto op canvas. Je paard, je pitbull, je hond of je goudvis. Heb je meerdere dieren dan print ze allemaal door middel van een collage van je dieren. Misschien hou je van de zee en je legt een dolfijn vast of de onderwaterwereld van het Caribische gebied. Als je in Egypte bent geweest kan je een foto van een kameel laten afdrukken of van Zuid Afrika de wilde buffel.

Botanische Afbeeldingen

Met botanische afbeeldingen worden natuurplanschappen bedoeld of mooie foto´s die je zelf hebt gemaakt van de natuur. Dat kan een foto zijn van een hoge gold of een koren veld of blauw lucht. Je gaat zelf in een maïsveld staan en laat jezelf fotograferen of je neemt een foto van een mooie zonsondergang. Alles is mogelijk om af te drukken op doek, het hangt van jouw smaak af.