Ophangsystemen Voor Canvas, Schilderijen, Foto’s en Kunst!

Ophangsystemen worden langzamerhand de vervanging voor spijkers, schroeven en andere methoden om canvas, kunst, foto’s en andere wanddecoraties op te hangen. Ben je er klaar voor om te zien waarom dit zo is?

Hoe werkt een kunst ophangsysteem?

Laat je niet afschrikken door het woord “systeem”. Een ophangsysteem is een stuk eenvoudiger dan het klinkt. In wezen bestaat een ophangsysteem uit drie componenten: een rail, een koord en een haak.

Hoe het werkt:
1. Monteer de rail op de muur of het plafond. Elk wand- of plafondtype is geschikt.
2. Leg daarna de boormachine voorgoed aan de kant, die heb je niet meer nodig…
3. Haak een koord of staalkabel in de rail op elke gewenste plek.
4. Schuif een ophanghaak over het koord naar de gewenste hoogte.
5. Ophangen en klaar!

Zet vervolgens een stap terug en geniet van het resultaat. Niet tevreden met wat je ziet? Neem dan gewoon je schilderij van de haak. Verplaats het koord en / of de haak en probeer het opnieuw. Geen probleem, je bent zo vrij als een vogel om steeds alles opnieuw moeiteloos in te delen naar jouw smaak!

De ophangsystemen van STAS kunnen eenvoudig online worden gekocht in de webshop ophangsysteem.nl

De voordelen van een ophangsysteem voor canvas, schilderijen, kunst en foto’s

Er is één belangrijk ding dat ophangsystemen onderscheidt van alle andere methoden: flexibiliteit.

Het maakt niet uit welke methode je kiest op iets op te hangen, meestal betekent het dat je vastzit aan de plaats en manier waarop dingen zijn bevestigd zodra u uw decoraties hebt opgehangen. Wijzigen of herschikken kan alleen door het boren van nieuwe gaten, met behulp van gereedschap. Met een tweede ronde van meten en overwegen. Geen wonder dat je dan blijft uitstellen.

Dit is niet zo met een ophangsysteem. Een ophangsysteem zorgt voor eindeloos herschikken van de decoraties op uw muren, zonder muurschade, zonder boren of gebruik van gereedschap, zonder inspanning.

Maak je eigen foto collage of galerij. Tweak de plaatsing van je foto’s tot je helemaal tevreden bent. Herschik je wanddecoraties een keer per jaar, een keer per maand of zelfs een keer per week: het is allemaal aan jou.

In tegenstelling tot wat je zou denken, zijn ophangsystemen niet duur. Oordeel zelf: breng een bezoek aan de STAS webshop en koop gemakkelijk online.

Waar een ophangsysteem te gebruiken?

Dat is een gemakkelijke vraag. Ophangsystemen zijn geschikt voor kunstwerken, schilderijen, foto’s, canvas, maar ook voor klokken, bulletin boards, spiegels en dergelijke! Dus: waar een ophangsysteem te gebruiken? Gebruik een ophangsysteem op een muur of het plafond, in galeries en musea, thuis, op kantoor, in scholen en universiteiten

Overal …

Meer informatie? Bezoek www.ophangsysteem.nl

schilderij-ophangsystemen-stas